Üdvözlet

Szép napot! Köszönöm, hogy vetted a fáradságot és „rákattantál” erre az oldalra. Ami természetesen a Formula 1-ről szól, itt-ott magánvéleménnyel fűszerezve, de időt szentelve a „cirkusz történetére”, és az aktuális eseményekre is. Köszönettel tartozom Dave-nek, aki bátorított arra, hogy ezt a blogot elkövessem. Remélem tetszeni fog, és máskor is ellátogatsz ide, jó olvasást. Üdv: SilverMike (Vég Miklós)

Videók

ABU DHABI ALONSÓVAL: KAMUI KOBAYASHI: BRAZIL NAGYDÍJ 2009:

MINER

Beszélő

  • Retroka Sensei: "Hogyan emlékszünk vissza 10 év múlva a 2009 évre?" Én 11 évvel később megmondom, nem a legizgalmasabb, de el lehet nézni. :D Lehetett volna jobb is, mert megvolt rá a potenciál, de igazán kiemelkedőt csak pár futamnak sikerült. Kár hogy nem folytatódott a blog, pedig tetszik :) Régen mennyivel értelmesebbek voltak a szurkolók, nem kis majomságokba kötöttek bele. :D (2020.11.07. 16:10) "Tükör" - Adu Dhabi Nagydíj összefoglaló
  • Sceurpien: Remélem nem baj hogy ide írok. Az én honlapomnak van egy bannercsere jellegű ajánlata. Érdekel esetleg? F1-es jellegű játék. Maga a honlap: www.pegamesatnet.hu/Rage/ Az ajánlatról: www.pegamesatnet.hu/Rage/forspons.php Kicsit másabb, mint a szokásosok, de pont azért, mert így a játékosoknak érdekük, hogy megnézzék a "Szponzorokat". Ha érdekel, a honlapon megtalálod az e-mail címem, és írj. Köszi! (2010.03.23. 11:28) Személyes - A blog jövőjéről
  • zsuszti: Hát igen tény, hogy jellemző, hogy a nők rosszabbul vezetnek, mint a férfiak,de ettől még a versenyzők között lehet, hogy van olyan aki tud legalább olyan szinten csak éppen legyintenek rá a berögződöttség miatt,mert nő. Én pl:lovagolok és nem nagyképűsködésből csak hasonlatnak,de lány létemre sokszor felültem olyan vad lovakra amire rajtam kívűl csak egy 2 méteres pasi mert felülni és a fiúk akikkel egy csapatban voltam nem vagy max 2 percig mertek rajta ülni és inkább átadták nekem a lovat. Szóval ugyanígy nem mindig biztos, hogy csak a fiúk lehetnek a jobbak a vezetésben csak mert az általában úgy van. Én remélem, hogy egyszer lesz benn a jövőben egy női versenyző az F1-ben, aki tényleg tud is valamit mutatni és nem fogják rá, hogy na ezt csak az alakjáért alkalmazzák, hogy népszerűsítse az F1-et. (2010.03.20. 13:55) A világ leggyorsabb női – hölgyek az F1-ben és "azon túl"
  • SilverMike: @safranynorbert: Köszönöm szépen, holnap felteszem, a linket, ahol a blog "folytatódik" :) (2009.12.19. 08:58) Személyes - A blog jövőjéről
  • : Sok sikert! (2009.12.13. 00:32) Személyes - A blog jövőjéről
  • Utolsó 20

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Licenc

Creative Commons Licenc

RÁDIÓ

Összes

Vihar előtti csend! - A hónap hírei

2008.08.31. 21:47 :: SilverMike

Így, a nyár végén nézzük át, mi minden történt a Forma-1 háza táján! Következzen öt, hírmorzsa augusztusból!

1. Alonso - Ferrari, egyre komolyabb?: "Alonso aláírt a Ferrarihoz". És teszi ezt már Március óta! Minden nap! Nem telik el úgy nap, hogy nem olvashatnánk a kétszeres világbajnok, és a "paripások" "viszonyáról". És, ha egy pletyka ennyire tartja magát az F1-ben, akkor annak alapja van... Állítólag a spanyolok bajnoka 2010-től húzhatná fel a piros overallt, Kimi Räikkönen, avagy Felipe Massa távozása esetén!

SILVERMIKE VÉLEMÉNY
: Mikor ez a hír felütötte a fejét egyetlen szóval elintéztem!:"Sajtópiszok". Mára már megváltozott a véleményem! Bármi megeshet! Igaz az ősi mondás "az F1-ben semmi sem biztos!" Akkor meg?

2.  Monzai teszek: Augusztus utolsó hetében (27-28-29) a csapatok Monzában, Olaszországban készültek a szeptemberi F1 dömpingre! Lecsupaszított autókkal, (végre) aero dinamikai elemek nélkül készültek! A monzai pálya amúgy is megköveteli a kis aero dinamikát, na meg nem árt a gyakorlás a 2009-es évre! Az első napon Felipe Massa volt a legfürgébb, utána Nick Heidfeld, majd Lewis Hamilton! Tehát a három nagy csapat elosztotta maga között a három tesztnapot!Mondhatnánk, a helyzet változatlan!
SILVERMIKE VÉLEMÉNY:  Igaz, hogy a teszteredmények semmit mondóak, és nem sok következtetést lehet levonni, de a gyakorlás sosem árt!

3. Sato visszat
ér?: Ez a "felvetés" is pletyka ként indult! Történt ugyanis, hogy az "állástalan" Satót szóba hozták a Red Bullal, pontosabban annak "fiók" csapatával a Toro Rossóval! És ez üzletileg is megfelelne a csapatnak, Japánban is népszerűsíteni lehetne a Red Bull-t! Sőt, Sato Gerhard Bergernek is megfelelő, aki egy tapasztalt, és egy fiatal pilótát szeretne a csapatba! Sato pedig a maga több mint 90 futamával, már messze nem tanulatlan ifjonc! A másik komoly pályázó az ülésre a "fiatal" Sebastien Buemi!
SILVERMIKE VÉLEMÉNY: Rettegj mezőny! Jön Sato San!!!

4. Kritikák Valenciának: Kemény kritikákat kapott "a világ legjobb utcai pályája". A rajongók az unalmas futam miatt, a rendezők a használhatatlan tribünök miatt panaszkodtak! Sőt! A pálya üzemeltetői, majdnem kaptak egy súlyos büntetést is! Mivel a pénteki második szabad edzés alatt egy rajongó beszaladt a pályára! Aztán végül is semmi nem lett az ügyből! Szemet hunytak felette! Nem úgy a nézők, akiknek biztosan nem minden idők legizgalmasabb futamaként fog megmaradni ez a verseny!
SILVERMIKE VÉLEMÉNY: Ennyi rossz után csak jó jöhet!

5. Sorsdöntő futamok a láthatáron?: A McLaren csapatnál egyre több "fejes", azt hangoztatja, hogy sorsdöntő futamok közelednek! Spa, Monza a két legnagyobb klasszikus, valamint Szingapúr, az új városi pálya, ahol a várva várt éjszakai futam kerül lebonyolításra! Nem csak a McLarennél, a Ferrarinál is hasonló nyilatkozatok láttak napvilágot! Mindkét top csapat a megbízhatóságra fekteti a hangsúlyt!  Az kétségtelenül eldől, hogy a négy esélyesből melyik kettő fog a végső győzelemért csatázni!  A szakértők és a jelenlegi pilóták is Massa - Hamilton párharcot várnak...
SILVERMIKE VÉLEMÉNY: Én tartom a Kimi-Lewis párharcot!!!

4 komment

Címkék: vélemény hírek előzetes

A bejegyzés trackback címe:

https://silvermike.blog.hu/api/trackback/id/tr16642465

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kimi&Schumi 2008.09.03. 17:10:20

Éjjen:D Sato tényleg visszatérhetne:D A nagy kamikaze, imááádom:D A cikk végével vagyis inkább véleményével azt hiszem egyet értek! Kimi-Lewis párharc jó lenne,de ezt csak a szívem diktálja ! Az eszem az azt amit a kritikusok és szakértők gondolnak! Összeségében am egy igen rövid jó kis hírecske;) Megint egy igen igényes munka! Gratulálok hozzá!

Üdv:Viv:)

tapaty 2008.09.03. 20:56:15

én tiltakozom:)
Massa-Hamilton harcot akarok, Massa győzelemmel :)
hát jól megvárakoztattál ezzel a cikkel, de megérte :)

SilverMike · http://silvermike.blog.hu/ 2008.09.03. 21:48:17

Kimi&Schumi: igen Sato jöhet! nagyon bírtam! a vége pedig egy megérzés! év eleje óta ezt szajkózom, nem fogom megváltoztatni most már az évvégére! :)

tapaty: nekem végül is mindegy:) Hamilton nyerjen:) :P három napig nem bírtam belépni valamiért az oldalra :S bocsi! :) köszi a kommentet!

dave985 2008.09.04. 01:50:02

1. Fél éve biztosra vettem, hogy Alonso megy a Ferrarihoz, most viszont úgy gondolom, hogy Kubica lesz a befutó 2010-től. Hatalmas a lengyel piac, ahogyan a pilóta formája is.

2. A monzai tesztekből számomra egyértelműen látszik, hogy a McLaren nagyon jó úton halad a végső győzelem felé. Majd egyszer erről részletesebben szólok.

3. Jövőre Szato, Senna kettős a Toronál!

4. Ez a pálya egy kula volt, mielőbb vegyék le a műsorról, mert botrányos minden téren.

5. Spaban jó esélyt látok egy kettős McLaren-győzelemre. Hamilton-Massa párharc van és lesz.
süti beállítások módosítása