Üdvözlet

Szép napot! Köszönöm, hogy vetted a fáradságot és „rákattantál” erre az oldalra. Ami természetesen a Formula 1-ről szól, itt-ott magánvéleménnyel fűszerezve, de időt szentelve a „cirkusz történetére”, és az aktuális eseményekre is. Köszönettel tartozom Dave-nek, aki bátorított arra, hogy ezt a blogot elkövessem. Remélem tetszeni fog, és máskor is ellátogatsz ide, jó olvasást. Üdv: SilverMike (Vég Miklós)

Videók

ABU DHABI ALONSÓVAL: KAMUI KOBAYASHI: BRAZIL NAGYDÍJ 2009:

MINER

Beszélő

  • Retroka Sensei: "Hogyan emlékszünk vissza 10 év múlva a 2009 évre?" Én 11 évvel később megmondom, nem a legizgalmasabb, de el lehet nézni. :D Lehetett volna jobb is, mert megvolt rá a potenciál, de igazán kiemelkedőt csak pár futamnak sikerült. Kár hogy nem folytatódott a blog, pedig tetszik :) Régen mennyivel értelmesebbek voltak a szurkolók, nem kis majomságokba kötöttek bele. :D (2020.11.07. 16:10) "Tükör" - Adu Dhabi Nagydíj összefoglaló
  • Sceurpien: Remélem nem baj hogy ide írok. Az én honlapomnak van egy bannercsere jellegű ajánlata. Érdekel esetleg? F1-es jellegű játék. Maga a honlap: www.pegamesatnet.hu/Rage/ Az ajánlatról: www.pegamesatnet.hu/Rage/forspons.php Kicsit másabb, mint a szokásosok, de pont azért, mert így a játékosoknak érdekük, hogy megnézzék a "Szponzorokat". Ha érdekel, a honlapon megtalálod az e-mail címem, és írj. Köszi! (2010.03.23. 11:28) Személyes - A blog jövőjéről
  • zsuszti: Hát igen tény, hogy jellemző, hogy a nők rosszabbul vezetnek, mint a férfiak,de ettől még a versenyzők között lehet, hogy van olyan aki tud legalább olyan szinten csak éppen legyintenek rá a berögződöttség miatt,mert nő. Én pl:lovagolok és nem nagyképűsködésből csak hasonlatnak,de lány létemre sokszor felültem olyan vad lovakra amire rajtam kívűl csak egy 2 méteres pasi mert felülni és a fiúk akikkel egy csapatban voltam nem vagy max 2 percig mertek rajta ülni és inkább átadták nekem a lovat. Szóval ugyanígy nem mindig biztos, hogy csak a fiúk lehetnek a jobbak a vezetésben csak mert az általában úgy van. Én remélem, hogy egyszer lesz benn a jövőben egy női versenyző az F1-ben, aki tényleg tud is valamit mutatni és nem fogják rá, hogy na ezt csak az alakjáért alkalmazzák, hogy népszerűsítse az F1-et. (2010.03.20. 13:55) A világ leggyorsabb női – hölgyek az F1-ben és "azon túl"
  • SilverMike: @safranynorbert: Köszönöm szépen, holnap felteszem, a linket, ahol a blog "folytatódik" :) (2009.12.19. 08:58) Személyes - A blog jövőjéről
  • : Sok sikert! (2009.12.13. 00:32) Személyes - A blog jövőjéről
  • Utolsó 20

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Licenc

Creative Commons Licenc

RÁDIÓ

Összes

Hogyan Tovább???

2008.05.28. 17:37 :: SilverMike

Tehetnénk fel ezt a kérdést már most! Itt, az év elején! Hogy, mire vonatkozóan? Elsősorban a "pilótakeringő" már most beindult, találgatnak, a sajtó már vagy hat pilótát leigazolt a Ferrarihoz. A másik nagy kérőjel Max Mosley! Az ő ügyét direkt hanyagoltam, mert igazán nem tartozik az F1-re, de nemsoká eljő az igazság pillanata!!!

Íme a főszereplők!
MARK WEBBER:
Jelenleg az ő ügye a legkönnyebb! Ezért kezdjük vele! A sztori mindössze annyi, hogy Webbo elszólta magát, hosszabbítana az RBR-el. Az előzetesen felmerült, Montoya szerű távozás már a múlté! Eddig Webbo az év egyik legjobb pilótája! Szóval miután ezt elhintette, csapattársa, David Coulthard (DC). Kijelentette, Webbo felhívja magára a figyelmet, azzal, hogy nyilvánosságra hozza, még nincs szerződése 2009-re.
SILVERMIKE VÉLEMÉNY: Webbo megérdemelne, egy jó autót, de az RBR nem az??? Szerintem 99.99% hogy 2009-be is itt vezet!

FERNANDO ALONSO:
Felreppent a hír, hogy a Spanyol matador, a Ferrarinál folytatja. No comment! Év eleje van még! Szerintem Alonso a legjobban azzal járna, ha maradna egy évet a Renaultnál. Kivárja, hogy alakulnak az erőviszonyok, a jövöévi, szabályváltozások után, és akkor eligazolni. Ha ez nem tetszik, akkor persze jöhet a Ferrari. Próbáljuk meg elképzelni pirosban? Sőt ha hinni lehet, a világsajtónak. Alonso, Vettel, Kubica, Rosberg, és a jelenlegi két pilóta is a Ferrarinál vezet a közeljövőben. Csak győzzék autóval!
SILVERMIKE VÉLEMÉNY: Sajtópiszok.

NELSON ANGELO PIQUET:
Ugye milyen szép neve van??? Bár csak ilyen jól vezetne! A "kisPiké" ugyanis borzalmas évet futott, eddig. A Monacoi futam előtt haladékot kért, Magny Cours-ig. Bár a szénája eléggé rosszul áll. Falavio Briatore tesztpilótának nevezte. A sajtó, már az utódját keresi. Szóba jöttek a volt Super Aguri pilóták és a Holland Robert Doorbos is. De! Piquet megkapta a haladékot! A Renault Silverstone-ig adott még neki időt, és teret a javításra.
SILVERMIKE VÉLEMÉNY: Borzasztó gyenge pilóta, de gusztustalan húzás lenne, év közben kidobni, már csak a neve miatt is!

JENSON BUTTON:
Ő is tett egy utalást, szabad préda vagyok! Bár a Forma 1 egyik legjobb pilótája, az örökifjú Jens, azért az idő nála is pereg. És ha valamit, bizonyítani akar ahhoz autó kell neki, de amolyan bajnokesélyes gép! Viszont, ha a hírek igazak, és a Honda japán mágusai, kifőztek valami, jövőre. Aztán Jens pont most menne el (hat év után), mire a csapat nyerni fog. Idegbajt is kapna!
SILVERMIKE VÉLEMÉNY: Maradjon a helyén, még minimum egy évet, és ha a Honda jövőre is bénázik jöhet a váltás(végre!)

ROBER KUBICA&NICK HEIDFELD:
A BMW kettőse, nagy házon belüli csatát vív, a 2009-es ülésért. Ami arra utal, jövőre helyet akarnak csinálni, valakinek... Jelenleg Kubica a jobb, de a öreg ravasz "Quick Nick" ben van még valami? Nem sok, ő tavaly előtte minden puskaporát. Robertben azért van még tűz, nem is kicsi. Szóval őt is hírbe hozták a Ferrarival, ám mindkét fél cáfol. Egyenlőre.
SILVERMIKE VÉLEMÉNY: Kubica és a BMW páros még sokra viheti! Heidfeld is megérdemel még egy esély! A Toyotánál...

"MAD" MAX MOSLEY: Végül és, teljesen utolsó sorban, a Forma 1 mostanra talán, legellenszenvesebb embere. A nagy "náciszexorgiaházibuli" eset után, mára nyilvánvaló mennie kell! Június 3.-án lesz a bizalmatlansági, titkos szavazás, és bár rengetegen tudni vélik, hogy a 200 szavazó között rengeteg "talpnyalója" akad Max-nak, egyre valószínűbb, menni kell! Akkor hát, a kérdés az ki lesz az utód? Esetleg Jean "Pocok" Todt? Vagy Sir Jackie "Skótkockás" Stewart, Tony "Nagymacska" Prunell, esetleg Gerhrad "Colos" Berger.
SILVERMIKE VÉLEMÉNY: Én Bergerre szavazok!!!

5 komment

Címkék: vélemény hírek

A bejegyzés trackback címe:

https://silvermike.blog.hu/api/trackback/id/tr3492098

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nadja*Az egyik kicsi hippi 2008.05.28. 18:15:41

Ismét egy fanatsztikus cikk...
Kicsit még korainak érzem ezt a cikket, mármint a pilótakeringő miatt, de teljesen jól van összerakva...Nem tudok rá semmilyen ROSSZAT mondani, és még mindig tartom a véleményem...Egyszer csodás újságíró lesz belőled, és jó lesz majd akkor is olvasni ezeket a fantasztikus írásokat :)

dave985 2008.05.28. 19:06:14

Ez is jó írás.
Sorrendben a véleményem:
Webber - így van.
Alonso - a sajtóértesülés valódi alapokon nyugszik, megy a Ferrarihoz 2010-ben.
Piquet - gyenge, és le is fogják cserélni, ha eszük van,egy tesztpilótára (pl. Davidson), a fiatalok nem elég érettek.
Button - nagy reménység volt, mára azonban már a szikra is kihúnyt belőle. Mindent elmond a helyzetről, hogy Rubinho motiváltabbnak tűnik nála. 1-2 év, és búcsúzunk tőle.
BMW-sek - mindketten maradnak.
Mosley - sajnos maradni fog, a pénz nagy úr, sok a csókosa a testületben. Helyette sztem is ideális lenne Berger.

SilverMike · http://silvermike.blog.hu/ 2008.05.28. 19:33:25

akkor Dave úgy néz ki megint egyetértünk:)
köszi a dícsérő szavakat neked is
de néha írhattok ám kritikát is mert abból tanul az ember!!! szerintem ez az írás nem lett olyan jó :)
de mégegyszer köszi a dícséretet, pár napig nem leszek netközelbe, vigyétek tovább az eszmét(Forma 1)! Dave , Nadja bennetek minden bizadalmam :))

daci 2008.05.28. 23:19:26

na ez egy érdekes téma, így énis hozzászólnék..
el tudom képzelni, hogy webber megy jövőre a bmwbe vagy a renaultba, vagy a toyota esetleg hondába(bár a renault nem jobb a redbullnál most de azért mégis egy gyári csapat, meg nagy álmom lenne egy versenyképes kb 2006os szintű honda button webber párosítás..)
alonso sztem 2010től ferrari
buttonból sajnos tényleg úgy látom h kifogyott a tűz, én se vagyok most vele megelégedve, de jövőre még mindneképp számítok rá a hondánál.
bmwnél kubica marad sztem, heidfeldnél meg attól függ hogy lesz e jobb ajánlatm de sztem theissennek lesz anyi esze h ne dobja ki, bár ha webber jönne a bmwhez nem bánnám.
mózli helyére meg sztemis berger.
süti beállítások módosítása