Üdvözlet

Szép napot! Köszönöm, hogy vetted a fáradságot és „rákattantál” erre az oldalra. Ami természetesen a Formula 1-ről szól, itt-ott magánvéleménnyel fűszerezve, de időt szentelve a „cirkusz történetére”, és az aktuális eseményekre is. Köszönettel tartozom Dave-nek, aki bátorított arra, hogy ezt a blogot elkövessem. Remélem tetszeni fog, és máskor is ellátogatsz ide, jó olvasást. Üdv: SilverMike (Vég Miklós)

Videók

ABU DHABI ALONSÓVAL: KAMUI KOBAYASHI: BRAZIL NAGYDÍJ 2009:

MINER

Beszélő

  • Sceurpien: Remélem nem baj hogy ide írok. Az én honlapomnak van egy bannercsere jellegű ajánlata. Érdekel esetleg? F1-es jellegű játék. Maga a honlap: www.pegamesatnet.hu/Rage/ Az ajánlatról: www.pegamesatnet.hu/Rage/forspons.php Kicsit másabb, mint a szokásosok, de pont azért, mert így a játékosoknak érdekük, hogy megnézzék a "Szponzorokat". Ha érdekel, a honlapon megtalálod az e-mail címem, és írj. Köszi! (2010.03.23. 11:28) Személyes - A blog jövőjéről
  • zsuszti: Hát igen tény, hogy jellemző, hogy a nők rosszabbul vezetnek, mint a férfiak,de ettől még a versenyzők között lehet, hogy van olyan aki tud legalább olyan szinten csak éppen legyintenek rá a berögződöttség miatt,mert nő. Én pl:lovagolok és nem nagyképűsködésből csak hasonlatnak,de lány létemre sokszor felültem olyan vad lovakra amire rajtam kívűl csak egy 2 méteres pasi mert felülni és a fiúk akikkel egy csapatban voltam nem vagy max 2 percig mertek rajta ülni és inkább átadták nekem a lovat. Szóval ugyanígy nem mindig biztos, hogy csak a fiúk lehetnek a jobbak a vezetésben csak mert az általában úgy van. Én remélem, hogy egyszer lesz benn a jövőben egy női versenyző az F1-ben, aki tényleg tud is valamit mutatni és nem fogják rá, hogy na ezt csak az alakjáért alkalmazzák, hogy népszerűsítse az F1-et. (2010.03.20. 13:55) A világ leggyorsabb női – hölgyek az F1-ben és "azon túl"
  • SilverMike: @safranynorbert: Köszönöm szépen, holnap felteszem, a linket, ahol a blog "folytatódik" :) (2009.12.19. 08:58) Személyes - A blog jövőjéről
  • safranyn: Sok sikert! (2009.12.13. 00:32) Személyes - A blog jövőjéről
  • SilverMike: @Dave985: Hát, ha minden úgy alakul ahogy elterveztem...:) (2009.12.02. 14:33) Személyes - A blog jövőjéről
  • Utolsó 20

Naptár

január 2018
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31

Licenc

Creative Commons Licenc

RÁDIÓ

Összes

Utolsó kommentek:

Sceurpien 2010.03.23. 11:28:54

Remélem nem baj hogy ide írok. Az én honlapomnak van egy bannercsere jellegű ajánlata. Érdekel esetleg? F1-es jellegű játék.
Maga a honlap:
www.pegamesatnet.hu/Rage/
Az ajánlatról:
www.pegamesatnet.hu/Rage/forspons.php

Kicsit másabb, mint a szokásosok, de pont azért, mert így a játékosoknak érdekük, hogy megnézzék a "Szponzorokat".
Ha érdekel, a honlapon megtalálod az e-mail címem, és írj.
Köszi!

Bejegyzés: Személyes - A blog jövőjéről

zsuszti 2010.03.20. 13:55:58

Hát igen tény, hogy jellemző, hogy a nők rosszabbul vezetnek, mint a férfiak,de ettől még a versenyzők között lehet, hogy van olyan aki tud legalább olyan szinten csak éppen legyintenek rá a berögződöttség miatt,mert nő. Én pl:lovagolok és nem nagyképűsködésből csak hasonlatnak,de lány létemre sokszor felültem olyan vad lovakra amire rajtam kívűl csak egy 2 méteres pasi mert felülni és a fiúk akikkel egy csapatban voltam nem vagy max 2 percig mertek rajta ülni és inkább átadták nekem a lovat. Szóval ugyanígy nem mindig biztos, hogy csak a fiúk lehetnek a jobbak a vezetésben csak mert az általában úgy van. Én remélem, hogy egyszer lesz benn a jövőben egy női versenyző az F1-ben, aki tényleg tud is valamit mutatni és nem fogják rá, hogy na ezt csak az alakjáért alkalmazzák, hogy népszerűsítse az F1-et.

Bejegyzés: A világ leggyorsabb női – hölgyek az F1-ben és "azon túl"

SilverMike · http://silvermike.blog.hu/ 2009.12.19. 08:58:41

@safranynorbert:

Köszönöm szépen, holnap felteszem, a linket, ahol a blog "folytatódik" :)

Bejegyzés: Személyes - A blog jövőjéről

SilverMike · http://silvermike.blog.hu/ 2009.12.02. 14:33:22

@Dave985:

Hát, ha minden úgy alakul ahogy elterveztem...:)

Bejegyzés: Személyes - A blog jövőjéről

Dave985 · http://siparadicsom.reblog.hu/ 2009.12.02. 01:16:08

Búcsú és fenyegetés egyben.:))

"Például egy közös blog létrehozásába (több nagy név segítségével)"
:D

Bejegyzés: Személyes - A blog jövőjéről

SilverMike · http://silvermike.blog.hu/ 2009.11.29. 20:19:59

@SeqretSkuirrel:

Tökéletesen egy véleményen vagyunk szerintem! :) A száguldó hirdetőtábláknál, valamivel lelkesebbek azok a régimódi "garázsmesterek" akik ezt a sportot naggyá tették!

Köszönöm a kommentet! :)

Bejegyzés: Fejtetőre állt világ – I. rész

SeqretSkuirrel 2009.11.24. 07:49:57

Ja, és még valami! Én pont ezért örülök az új csapatok érkezésének, hozhatnak kicsit a lelkesedésből, mert ők (legfőképp) nem profitot akarnak maximalizálni, hanem megmutatni h sikerrel helyt tudnak állni!
Egy autógyárnak a siker csak egy kurva matrica vagy plakát amit ki lehet tenni a szalonba h többen vegyék az utcai autójukat (ami mondjuk ettől még lehet ugyanolyan szar...).
Persze nem szeretném lebecsülni a gyári csapatokban dolgozó rengeteg embert, de az egész szellemiség sztem más, mint akár egy williams esetében!

És akkor bekussoltam!:)

Bejegyzés: Fejtetőre állt világ – I. rész

SeqretSkuirrel 2009.11.24. 07:46:11

Összességében is nagyon jó írás, de amikor a közepén azt írod a williams kapcsán, h "Mert ők ebből, és ezért élnek! ", akkor konkrétan kirázott a hideg!
Nagyon durva, valahol mindig is bennem volt tudat alatt h ez nyilvánvaló, de még nem fogalmazta meg így senki! Köszi!:)

Vissza az F1-et az igazi "elmebetegek", a legendás csapatvezetők, mérnökök kezébe!!!
Sztárpilóták jönnek és mennek, de van aki nem cserélhető le!

Bejegyzés: Fejtetőre állt világ – I. rész

SilverMike · http://silvermike.blog.hu/ 2009.11.23. 21:48:13

@safranynorbert:

Köszi!

kb 600x400-ban van meg, azt átküldöm e-mailban! :)

Bejegyzés: Fejtetőre állt világ – I. rész

safranyn · http://filmsor.net 2009.11.23. 19:09:24

Nagyon nagy az első kép! Nincs meg neked nagyban? Nem tudod átküldeni emilben?

Színvonalas írás! Grat.

Bejegyzés: Fejtetőre állt világ – I. rész

SilverMike · http://silvermike.blog.hu/ 2009.11.14. 21:45:24

@SakmaN: Köszönöm szépen jól esik a kommented:)

Azt hiszem egyet is értünk olvasva amit leírtál. Holnap vagy hétfőn erről mármint a Toyota és a társai távozásáról is jön (szép nagy késéssel) a firka :)

Bejegyzés: "Ki is az a Kamui Kobayashi?"

SakmaN · http://www.sargakazi.hu 2009.11.13. 02:32:49

Király a blog! Jobb, mint amiket Joó Gábor hadovál összevissza az Indexen...

Ez a Kamui gyerek pedig iszonyat tehetség, két futam alatt megmutatta, hogy a Toyota mégsem volt olyan rossz kocsi! Valahogy sohasem sikerült igazán jó pilótákat szerződtetniük. Trulli sem rossz, Glock sem rossz, de hiányzik belőlük a tűz! Hihetetlen élmény volt látni, ahogy Kobayashi magasról tojt arra, hogy VB nyertes vagy épp pontverseny éllovas pilóta került-e az útjába! Nem udvariassági verseny, hanem autóverseny! Parketta, azt jóccakát Button, Vettel... Ez a srác egyszerűen jó pilóta, meg kell tanulnia a szabályokat (pl. nem váltogatok íveket, amikor előzni akarnak), jövőre találnia kell egy jó kocsit (akár a Lotus is jó lehet - lásd Brawn), és ott lehet a dobogón! Csak nehogy elkallódjon...

A Toyota döntése pedig várható volt, már tavaly is rezgett a léc. Tudom, hogy a japó (és úgy általában az összes keleti népség) hihetetlenül fafejű, megy a saját elgondolása után, és sokszor totálisan rossz irányba (5 év IT szektor tapasztalata beszél belőlem)! És az a borzasztó, hogy még a teljesen nyilvánvalóról is KÉPTELENSÉG meggyőzni őket! Sajnos a Toyota is ebbe a hibába esett... Remélem néhány év múlva visszatérnek... Ha Kobayashi eközben talál magának istállót, akkor addigra lesz egy tapasztalt és NYERŐ pilótájuk. :-D

Bejegyzés: "Ki is az a Kamui Kobayashi?"

SilverMike · http://silvermike.blog.hu/ 2009.11.07. 21:17:06

@tfefe:
"Amúgy ez a kevés pénzből vb címet nyerni, tetszik nekem, kár hogy a jövőre debütáló csapatok, akik valóban kevés pénzből építenek és versenyeztetnek majd autót, erre képtelenek lesznek... talán egy nagy gyártó ha adna nekik egy full-extrás F1 központot, és esetleg egy autót amibe kb 700 milliót már bele fejlesztettek, összejöhetne. Igaz egy F1 zseni sem ártana hozzá mint Brawn... "

A következőkben, pont erről szeretnék firkantani

Bejegyzés: "Tükör" - Adu Dhabi Nagydíj összefoglaló

tfefe 2009.11.07. 19:55:39

Sikerült jól összefoglalnod szokás szerint.

Nekem egy dolog a futam nézése közben azért még eszembe jutott, amikor még Hamilton vezette a versenyt, mégpedig a betonozott bukóterek hatása a versenyek izgalmának csökkenésére. Mindez akkor jutott eszembe, amikor Vettel 2 mp-re üldözte őt, és Hamilton hibázott, elhagyta a pályát, és ezzel kb 0.8 mp-et vesztett. A régi, még izgalmas F1-ben pont az ilyen hibák döntöttek futamgyőzelmekről, bajnokságokról, hiszen kavicságy esetén örül ha vissza tud térni a versenybe. Ez ma már szinte csak Suzukában van így, remélem legalább ott így is marad. Persze a verseny végeredményét ez az eset nem befolyásolta, de mégis szemléletesen mutatta a mai F1 és a régi közti különbség egyik látványos részét.
Emlékszem amikor a magyar nagydíjat tervezték, először (pálya hiányában) a népligetben akarták rendezni, és Bernie-t megkérdezték a sok fa nem balesetveszélyes-e? Mire azt válaszolta: a Forma1-ben a világ legjobb pilótái versenyeznek, ebben a sportban nem lehet hibázni! (Biztos szó szerint nem ezt mondta, de a lényeg ez volt.) Ma már sajnos nem ez a helyzet teljesen...

Amúgy ez a kevés pénzből vb címet nyerni, tetszik nekem, kár hogy a jövőre debütáló csapatok, akik valóban kevés pénzből építenek és versenyeztetnek majd autót, erre képtelenek lesznek... talán egy nagy gyártó ha adna nekik egy full-extrás F1 központot, és esetleg egy autót amibe kb 700 milliót már bele fejlesztettek, összejöhetne. Igaz egy F1 zseni sem ártana hozzá mint Brawn...

Bejegyzés: "Tükör" - Adu Dhabi Nagydíj összefoglaló

SilverMike · http://silvermike.blog.hu/ 2009.11.04. 20:39:13

Sziasztok!

A hét második felében olvashatjátok a verseny összefoglalóját, és egy kis szösszenetet a Toyota kiszállásáról is.

Bejegyzés: Csillagok háborúja - Abu Dhabi Nagydíj előzetes

SilverMike · http://silvermike.blog.hu/ 2009.11.02. 21:58:49

@safranynorbert:

Van benne valami, mármint mind a két "felvetésedben" :)

Abu Dhabiban is mutatta magát, érdekes lesz jövőre mit mutat. Több mint valószínű, hogy meglesz a lehetősége :)

Bejegyzés: "Ki is az a Kamui Kobayashi?"

Vick08 2009.11.01. 10:29:40

Várom nagyon ezt a versenyt, kíváncsi vagyok hogy teljesítenek a csapatok!!!

Bejegyzés: Csillagok háborúja - Abu Dhabi Nagydíj előzetes